Sportbedrijf Katwijk

SPORTBEDRIJF KATWIJK

Aanmelden
 

 WELKOM BIJ ZWEMBAD AQUAMAR!

 
Aquamar … dat is zwemplezier voor iedereen!
 
Lekker ontspannen recreatief zwemmen of sportief baantjes zwemmen. Zwemlessen, verschillende aquasporten en tal van andere begeleide zwemactiviteiten. Dat kan allemaal in het unieke zwembad Aquamar in Katwijk. Als één van de weinige zwembaden heeft Aquamar niet alleen een prachtig subtropisch recreatiebad met veel speelse mogelijkheden, maar ook een schitterend overdekt 50-meterbad voor de sportieve zwemmer en een heerlijk openluchtbad waar het gezin in de zomerperiode veilig en beschut kan recreëren. 
 
Parkeren
Direct bij de entree van het zwembad zijn er ruime parkeervoorzieningen voor auto’s beschikbaar. Ook een eventuele touringcar kan hier gemakkelijk een parkeerplaats vinden. Het betreft hier onbetaald parkeren.
 
Openbaar vervoer
Het zwembad Aquamar is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen stoppen op korte loopafstand van het zwembad.
 
Toegang minder validen
Zwembad Aquamar is voor minder validen uitstekend toegankelijk. Alle faciliteiten bevinden zich gelijkvloers zonder hinderlijke drempels. Uiteraard is een ruime kleedruimte en een speciale douche met toilet. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de brancard. de rolstoel en de moderne tillift om zo gemakkelijk in het water te komen.
MeteoVista