Accommodaties en Programma's

Accommodaties en Programma's

Exploitatie.jpg

Sportfondsen staat met beide benen in de 21e eeuw en richt zich op exploitatieconcepten en productformules met een goed perspectief op lange termijn. Exploitatie is immers een continu proces, geen incidentele actie. Wij delen graag onze kennis met betrekking tot exploitatie en beheer. Wij stellen onze diensten beschikbaar op specifieke gebieden, zoals Marketing & Communicatie, Human Resources Services, Financiële diensten, ICT Services en Bouw & Techniek.

De moderne consument rekent op herkenbare productformules in een veilige en professionele omgeving. Onze bezoekers zoeken een belevenis, willen werken aan hun gezondheid en vitaliteit en vinden het liefst meerdere activiteiten onder één dak. Sportfondsen speelt in op trends en ontwikkelt betaalbare diensten en producten die een bezoek aan de accommodatie tot een belevenis maken en die uitnodigen om terug te komen. Daarbij voldoen onze accommodaties aan wettelijke en maatschappelijke eisen, zoals het Keurmerk Veilig & Schoon.

De basis voor een succesvolle exploitatie zijn eigentijdse voorzieningen met een goede uitstraling. We vinden het vanzelfsprekend dat een accommodatie voor iedereen toegankelijk is en dat verschillende doelgroepen er terecht kunnen voor hun activiteiten.

Wij zijn er voor iedereen. Of je nu 9 weken oud bent of 99 jaar, je kunt je hele leven lang genieten in onze moderne accommodaties. Wij ontwikkelen en organiseren er eigentijdse en aansprekende activiteiten. Deze zijn gericht op:

  • Sporten (fit worden en blijven)
  • Ontspannen (in je eigen tempo)
  • Leren (iets nieuws leren)
  • Uitje (samen iets beleven)

Wij werken continu aan het optimaliseren van onze accommodaties en programma’s zodat iedereen mee kan doen. Samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het gebied van bewegen en welzijn gaan we voor een vitaal Nederland. Zonder een duurzaam rendement voor alle betrokkenen uit het oog te verliezen. Maar we ontwikkelen ook doelgerichte programma’s voor het sociaal domein. Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen, mentale uitdaging en samen plezier maken, bijdraagt aan het welzijn en de vitaliteit van iedereen.

Wil je meer informatie? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.