Onze partners

Sportfondsen beschikt over een netwerk van betrouwbare partners waarmee succesvol wordt samengewerkt.

Onze partners zijn specialistische bedrijven die hun waarde op zowel maatschappelijk als commercieel gebied hebben bewezen. Wij werken met betrouwbare partners die onze missie ‘’Voor een vitaal Nederland’’ delen en die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

Horeca

Sligro
Sligro heeft duidelijk inzichtelijk gemaakt wat de gezondere alternatieven zijn per productgroep. Zo wordt het makkelijker voor een Sportfondsen accommodatie om gezondere producten aan te schaffen.

Inbev
Een vitaal Nederland is de missie van Sportfondsen en met hun assortiment alcoholvrije bieren is Bierbrouwerij AB InBev dé partner voor alle sport- en welzijnsaccommodaties van Sportfondsen.

Coca Cola
Duurzaamheid staat ook bij Coca‑Cola bovenaan de agenda. Het is één van de grote prioriteiten in hun actieplan ‘This is Forward’: Ze willen de consument een grote keuze aan dranken zonder suiker aanbieden. Tegelijk willen ze het hen gemakkelijk maken om hun suikerinname te verminderen door duidelijke productinformatie en kleinere verpakkingen. Hiervoor neemt onze producent in Dongen regelmatig onze ingrediënten onder de loep, maar weigeren ze bijvoorbeeld ook om reclame te richten op kinderen onder veertien jaar.

Unilever
Unilever werkt met een beleid en richtlijnen die waarborgen dat ze altijd op een verantwoorde wijze omgaan met gezondheid en voeding.

Douwe Egberts
Goede koffie of thee geeft keer op keer een moment van ontspanning waarna je er weer vol tegenaan kunt gaan. Dit sluit perfect aan bij onze pay-off: Sportfondsen geeft energie!

Gezondheid / Bewegen

JOGG_TF_Logo-01 - sport.png

JOGG
JOGG wil de maatschappij zo gezond maken dat welvaartsziekten als overgewicht en obesitas geen kans meer maken. Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd. Met kinderen en jongeren die opgroeien in een gezonde omgeving.

Team:FIT
Team:Fit is de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sportomgeving. Ze maken het voedingsaanbod in sportkantines en horeca van sportaccommodaties gezonder. Samen met Sportfondsen is de Team:Fit-aanpak op maat gemaakt, om ook in zwembaden en sporthallen het gezonde aanbod aantrekkelijk en leuk te maken voor kinderen en hun ouders.

NRZ

Sportfondsen werkt volgens de Licentie Nationale Zwemdiploma’s van de Nationale Raad voor Zwemveiligheid. De NRZ is de organisatie in Nederland die als doel heeft de zwemveiligheid van de mensen in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Deze ambitie is vastgelegd in de Nationale Norm Zwemveiligheid. Volgens de Nationale Norm Zwemveiligheid is een kind zelfredzaam, zwemvaardig en zwemveilig na het behalen van het A, B en C diploma.

Auteursrechten

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.