Onze partners

Onze partners

Partners.jpg

Sportfondsen heeft verschillende partnerships op het gebied van horeca, sport en gezondheid waarmee we ons inzetten voor een vitaal Nederland. Sportfondsen geeft energie!

Horeca

Sligro
Sligro heeft duidelijk inzichtelijk gemaakt wat de gezondere alternatieven zijn per productgroep. Zo wordt het makkelijker voor een Sportfondsen accommodatie om gezondere producten aan te schaffen.

Inbev
Een vitaal Nederland is de missie van Sportfondsen en met hun assortiment alcoholvrije bieren is Bierbrouwerij AB InBev dé partner voor alle sport- en welzijnsaccommodaties van Sportfondsen.

Vrumona
Consumenten vinden een gezonde levensstijl steeds belangrijker. Ook bij Sportfondsen kijken we daarom naar gezond en goed drinken. Vrumona voorziet graag in deze behoefte. Goed en Gezond Drinken voor Iedereen, dat is immers hun missie.

Unilever
Unilever werkt met een beleid en richtlijnen die waarborgen dat ze altijd op een verantwoorde wijze omgaan met gezondheid en voeding.

Douwe Egberts
Goede koffie of thee geeft keer op keer een moment van ontspanning waarna je er weer vol tegenaan kunt gaan. Dit sluit perfect aan bij onze pay-off: Sportfondsen geeft energie!

Gezondheid / Bewegen

JOGG
JOGG wil de maatschappij zo gezond maken dat welvaartsziekten als overgewicht en obesitas geen kans meer maken. Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd. Met kinderen en jongeren die opgroeien in een gezonde omgeving.

Team:FIT
Team:Fit is de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sportomgeving. Ze maken het voedingsaanbod in sportkantines en horeca van sportaccommodaties gezonder. Samen met Sportfondsen is de Team:Fit-aanpak op maat gemaakt, om ook in zwembaden en sporthallen het gezonde aanbod aantrekkelijk en leuk te maken voor kinderen en hun ouders.

Auteursrechten

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.