Binnensport vanaf woensdag 19 mei toegestaan

Nieuws

Binnensport vanaf woensdag 19 mei toegestaan

Banenzwemmen - sport - header nieuw.jpg

Kom vanaf 19 mei coronakilo’s killen in onze accommodaties. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Welkom binnensporters!
Vanaf woensdag 19 mei worden de coronamaatregelen voor sporten verder versoepeld op voorwaarde dat de besmettingscijfers blijven dalen. Naast zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar en banenzwemmen in de buitenzwembaden, is het vanaf volgende week weer mogelijk om binnen te sporten. De sporthallen, de fitnesscentra, de binnenzwembaden en andere binnensportaccommodaties zijn dan weer geopend.

Kom jij coronakilo’s killen?

Samen houden we het veilig
De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in onze accommodatie van toepassing: blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Voor ieders veiligheid en gezondheid laten we bij iedere activiteit een maximaal aantal bezoekers toe. Om teleurstelling te voorkomen, vragen we je vooraf te reserveren.

Kijk hier voor een sportaccommodatie bij jou in de buurt.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.