Nieuwe website is live!

Nieuws

Nieuwe website is live!

Nieuwe website.jpg

De nieuwe website bedient verschillende groepen klanten.

Met het doel om een digitaal domein te realiseren waarmee we klanten zich welkom laten voelen, op de juiste manier informeren en positieve energie geven, hebben we met een nieuwe website de eerste stap gezet. De nieuwe website voor Sportfondsen Nederland en voor alle dochterondernemingen, ruim 50, heeft een herkenbare uitstraling die de klant op een positieve manier uitnodigt om te komen bewegen in een van de accommodaties.

De website bedient verschillende groepen klanten. Zij die weten wat ze willen, kunnen rechtstreeks naar de gezochte informatie zoals een activiteit of tijden en tarieven. Klanten die zich willen oriënteren kunnen zich daarbij laten helpen door een slimme activiteitenzoeker. Aan de hand van een aantal vragen, krijgt de klant een aantal suggesties voor activiteiten.

Manager Marketing en Communicatie, Bart Mouter: “Dankzij een goede samenwerking tussen vertegenwoordigers van accommodaties enerzijds en Sportfondsen Nederland ontwikkelen we een toekomstbestendig digitaal domein. We willen samen met onze partners, zoals gemeenten, verenigingen en maatschappelijke organisaties onze klanten een heel leven lang kunnen bedienen. Wij kennen onze klanten en kunnen activiteiten aanbieden die aansluiten bij hun voorkeuren en behoeften. (ambitie digitaal domein) Zo dragen we bij aan een vitaal Nederland.”

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.