Sportfondsen maakt ook Coevorden vitaal

Nieuws

Sportfondsen maakt ook Coevorden vitaal

Sportfondsen-LR-1-009.jpg

Stichting de Swaneburg draagt na 10 jaar de sleutel van zwembad de Swaneburg over aan Sportfondsen

Stichting de Swaneburg in Coevorden heeft 10 jaar gezorgd voor een gezonde exploitatie van het overdekte zwembad de Swaneburg in Coevorden en de bijbehorende Drostenhal. Op donderdag 9 februari heeft de stichting de sleutel overgedragen aan Sportfondsen tijdens een feestelijke bijeenkomst. Door diverse betrokkenen werd stilgestaan bij het werk dat door het bestuur is verzet en de overdracht naar Sportfondsen.

Commercieel manager Tycho Knevel van Sportfondsen: "Wij zijn er trots op om na 27 jaar weer terug te zijn in Coevorden. De stichting draagt aan ons een prachtige exploitatie over die volop kansen biedt. Wij geloven dat sporten en bewegen mensen vitaler maakt. Daarom vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan de mooie voorzieningen."

Wethouder Joop Slomp: "Het bestuur heeft fantastisch werk verricht en draagt nu een modern sportcomplex over dat CO2-neutraal kan worden geëxploiteerd."

Bron: www.coevorden.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.