Nieuws

Tariefverhoging

iStock-1132096692 LR.jpg

Na het loslaten van de coronamaatregelen moest dit jaar herstel bieden, maar de ontwikkelingen zoals inflatie en hoge energietarieven, hebben grote gevolgen voor ons bedrijf.

Door de coronapandemie hebben wij moeilijke jaren achter de rug. Zo moesten onze accommodaties in het belang van de volksgezondheid meerdere malen helemaal of gedeeltelijk sluiten door de lockdowns, het aantal bezoekers beperken vanwege de 1,5-meterafstandregel en klanten zonder coronatoegangsbewijs toegang tot de accommodatie weigeren. Ondanks de steun van de overheid, onze medewerkers en vaste klanten heeft dit geleid tot slechte financiële resultaten.

Na het loslaten van de coronamaatregelen moest dit jaar herstel bieden, maar de ontwikkelingen zoals inflatie, hoge energietarieven, kostenstijgingen bij onze leveranciers, stijgende lonen en lesuitval door ziekte en personeelstekorten hebben grote gevolgen voor onze accommodatie. Door deze ontwikkelingen stijgen de kosten meer dan gebruikelijk en zien wij helaas geen andere mogelijkheid dan de prijzen per 1 september te verhogen met 7,5%.

Sportfondsen doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden, onder andere door gezamenlijke inkoop voor al onze accommodaties. Het toegankelijk maken en houden van sport- en welzijnsaccommodaties voor een vitaal Nederland heeft onze prioriteit.

Aan al onze gasten, excuses voor het ongemak. We hopen op je begrip.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.