Versoepelingen vanaf 25 september

Nieuws

Versoepelingen vanaf 25 september

Versoepelingen vanaf 25 september.jpg

Het kabinet heeft op dinsdag 14 september jl. verdere versoepelingen aangekondigd van de coronamaatregelen.

Versoepelingen vanaf 25 september

De versoepelingen gaan in op zaterdag 25 september 2021. De belangrijkste versoepeling betreft het loslaten van de 1,5-meter afstand. Daarnaast wordt het coronatoegangsbewijs belangrijk voor onder andere de horeca.

Wat merk je daarvan in onze accommodaties?
We kunnen meer bezoekers toelaten tijdens de verschillende activiteiten in onze accommodatie. Alle kleedkamers, douches en toiletten zijn toegankelijk. Daarnaast wordt het eenrichtingsverkeer in onze accommodaties opgeheven. Wanneer je wilt plaatsnemen in onze horeca, ook de horeca in de zwemzaal, vragen wij om een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar) en een id (ouder dan 14 jaar). Afhalen zonder plaats te nemen in de horeca kan zonder coronatoegangsbewijs.


Je bent van harte welkom in onze accommodaties. Online reserveren is niet nodig, maar het kan zijn dat bij sommige accommodaties voor een aantal activiteiten reserveren wel verplicht is.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.