Zwemleskinderen gezocht voor fotoshoot

Nieuws

Zwemleskinderen gezocht voor fotoshoot

Zwemles - header.jpg

Voor as. woensdag 18 januari van 13:30 tot 16:00 uur zoeken wij zwemleskinderen die mee willen doen in een fotoshoot. Meld je snel aan!

Wij zoeken jou!
Zwemles geven is waar wij ontzetten blij van worden en dit delen we het liefst met iedereen. Om die reden gaan we (HR Sportfondsen Nederland) op woensdag (middag) 18 januari 2023 bij Sportfondsen Stichtse Vecht in Maarssen bezig met de doorontwikkeling van de foto’s voor onze werkenbij Sportfondsen website en staat er een fotografiedag op de planning. Hiermee kunnen we nog meer talent enthousiasmeren om bij ons op de accommodaties te komen werken in het mooie vak van zwemonderwijzer.

Hoe we dat gaan doen?
Door middels foto’s te laten zien wat het werken bij ons inhoudt en hoe we daarmee bijdragen aan het werken aan een vitaler Nederland. En wie kan ons beter helpen met het vertellen van dat verhaal dan jij?We hopen dan ook dat jouw zoon/dochter hier een rol in wilt spelen! Wat we daarbij verwachten? Het volgende: je zoon/dochter wordt op de foto gezet door Goals, onze partner in employer branding.

190806-sportfondsen-61260-LR.jpg

Wanneer: Woensdmiddag 18 januari 2023 (van 13:30 tot 16:00 uur)
Waar: Sportfonden Stichtse Vecht in Maarssen
Wij zoeken nog verschillende modellen: 3 zwemleskinderen die samen met een zwemonderwijzer op de foto gaan en 1 spelend zwemleskind die plezier maakt in het zwembad

Waar worden de beelden voor gebruikt?
De foto’s worden ingezet in onze campagne, die straks online zichtbaar is. Dit wil zeggen dat de middelen op onze werkenbij Sportfondsen website komen te staan, maar ook dat we hier actief campagne mee gaan voeren op Google en diverse social media, zoals Facebook en Instagram. Daarnaast is het mogelijk dat de beelden fysiek ingezet worden, zoals in advertenties, posters, flyers, et cetera.

We horen graag of je een rol wilt spelen tijdens de contentdag voor de werkenbij Sportfondsen website. Laat het uiterlijk woensdagochtend 18 januari 2023 weten per e-mail via m.bongers@sportfondsen.nl. We zijn ons bewust dat we hiermee een beroep doen op je tijd, maar hopen ontzettend dat je net zo enthousiast als ons bent om jouw verhaal met de markt te delen!

Uiteraard ontvang je voor jouw inzet een passende attentie.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.