TD1: Onderhoudsmedewerker

TD1: Onderhoudsmedewerker

De instapopleiding die Sportfondsen aanbiedt

Het instapniveau voor technische dienstmedewerkers van zwembaden is de opleiding TD1 - Onderhoudsmedewerker. De opleiding TD1 is bedoeld voor beginnende technische dienstmedewerkers of medewerkers die nog geen of onvoldoende ervaring hebben met het uitvoeren van de taken van de onderhoudsmedewerker.

_MG_9162 -®BarbraVerbij 2.jpg

Specificatie

De opleiding TD1 - Onderhoudsmedewerker neemt twee cursusdagen en één examendag(deel) in beslag. Het examencurriculum van de opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inleiding zwemwaterinstallaties;
  • Inleiding zwemwaterchemie;
  • Toolbox-workshop: Werken op hoogte;
  • Toolbox-workshop: Werken met chemische middelen;
  • Toolbox-workshop: Werken in besloten ruimtes;
  • Praktijkdeel

Om de deelnemers naast de theorie ook kennis te laten maken met de praktijk wordt de opleiding vervolgd met een praktijkdeel en afgesloten met een interne toets ter voorbereiding op het examen. Sportfondsen Nederland verzorgt de inschrijving voor het examen bij de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).

De deelnemer ontvangt het branchecertificaat Onderhoudsmedewerker van de Nationale Raad Zwemveiligheid indien hij/zij is geslaagd voor het centraal examen Onderhoudsmedewerker. Tevens ontvangt de deelnemer een certificaat voor elke toolbox-workshop waaraan hij/zij heeft deelgenomen.

Investering

De kosten voor deelname aan de opleiding TD1 bedragen €550,- per persoon (exclusief btw, inclusief examen, prijspeil 2022).

In-company

Sportfondsen Nederland biedt de mogelijkheid om de opleiding ‘in-company’ te verzorgen. Hierbij volgen meerdere medewerkers van een organisatie tegelijkertijd de opleiding. Voor een in-company opleiding gaan wij uit van:

  • minimaal 10 en maximaal 16 deelnemers;
  • de opdrachtgever stelt kosteloos een geschikte ruimte en koffie/thee/water en lunch beschikbaar.

Voor een prijsopgave van een in-company opleiding kun je contact opnemen met opleidingen-techniek@sportfondsen.nl

Planning

De opleiding wordt aangeboden in het voorjaar (één groep) en in het najaar (één groep).

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.