Zomeractie

Spaar voor 1x gratis vrijzwemmen en maak kans op mooie prijzen

Profiteer van onze Zomeractie en kom deze zomer lekker vaak vrijzwemmen. Van 21 juni 2024 tot 1 september 2024 ontvang je bij ieder bezoek voor vrijzwemmen een stempel op jouw spaarkaart. Heb jij 8 stempels bij elkaar gespaard en daarmee een volle spaarkaart? Dan ontvang je een vrijkaart om één keer gratis te komen vrijzwemmen en maak je bovendien kans op te gekke prijzen, zoals een waardecheque ter waarde van € 449,- van Center Parcs.

Voordelen van de Zomeractie:

- Bespaar geld met één keer gratis vrijzwemmen!

- Maak kans op mooie (hoofd)prijzen

- Verbeter je gezondheid: zwemmen is een geweldige manier om fit te blijven, te ontspannen en natuurlijk plezier te hebben.

Kom langs bij een accommodatie in jouw buurt en profiteer van deze geweldige actie om fit te blijven, te ontspannen en plezier te hebben in het water!

De volgende accommodaties doen ook mee met de zomeractie:

- Sport- en recreatiebad Dol-fijn in Maassluis

- Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht

- Zwem- en sportcentrum de Waterakkers in Heemskerk

- De Waterwijck in Steenwijk

Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Samen genieten
Zomerpret
Zwem je fit

Veelgestelde vragen over de zomeractie

De actieperiode van de Zomeractie is van 21 juni 2024 (start van de zomer) tot en met de laatste dag van de zomervakantie in de laatste regio (1 september).

Wanneer je in de actieperiode komt vrijzwemmen ontvang je bij de receptie een spaarkaart. Iedere bezoeker die deelneemt aan de activiteit ‘Vrijzwemmen’ gedurende de actieperiode ontvangt een stempel op de speciale spaarkaart.

Om stempels te sparen kun deelnemen aan de activiteit ‘Vrijzwemmen’ op de tijden waarop deze activiteiten worden aangeboden. Check de website voor het rooster per dag.

Nee, de Zomeractie is niet persoonsgebonden. Alle gezinsleden kunnen profiteren van deze actie. Als je met een gezin van vijf personen komt vrijzwemmen, krijg je dus vijf stempels.

Wanneer je een volle spaarkaart hebt, lever je deze in bij de receptie en ontvang je een vrijkaartje voor de activiteit ‘Vrijzwemmen’. Deze kun je gebruiken in het bad waar het vrijkaartje is verkregen.

Buitenbaden zijn bij deze actie uitgesloten i.v.m. een afwijkende actie in de zomerperiode.

Je kunt je vrijkaartje tot en met zondag 15 september inleveren. Na deze datum is het kaartje niet meer geldig.

Op het vrijkaartje dat je ontvangt na het inleveren van een volle spaarkaart staat een QR-code. Deze QR-code leidt naar een speciale landingspagina op de website waar je jouw gegevens achter kunt laten. Door het achterlaten van je gegevens maak je direct kans op (hoofd)prijzen.

Je kunt tot en met zondag 15 september jouw gegevens achterlaten om kans te maken op (hoofd)prijzen.

Nee, je mag onbeperkt volle spaarkaarten inleveren.

Ja. Ieder e-mailadres kan maar één keer ingevoerd worden om kans te maken op de andere (hoofd)prijzen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.