Modellen gezocht

Word jij model van Sportfondsen?

Vind jij het leuk om eens een rol te spelen in een reclamefilmpje? En dan speciaal een reclamefilm voor zwemmen? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken namelijk voor een aantal korte video’s verschillende modellen en figuranten. De professionele films worden gebruikt om zwemmen te promoten via social media en op onze websites. Meld je snel aan en word model bij Sportfondsen!

Voor een film over banenzwemmen en aquasporten zijn wij op zoek naar een man van ongeveer 70 jaar met een energieke uitstraling. De opnames vinden plaats op donderdag 19 mei in Noordwijk.

Seniorenzwemmen

Meld je aan

Meld je aan via redactie@sportfondsen.nl met een foto en een korte video waarin je iets over jezelf vertelt en waarom je mee wilt doen. Vermeld daarnaast je naam, je leeftijd, je woonplaats en je telefoonnummer. Je hoeft geen ervaring met acteren te hebben.

Voor jou

Video als herinnering

De ervaring om aan een professionele filmopname mee te doen is heel leerzaam en bijzonder! En bovendien ontvang je de video nadat deze gepubliceerd zijn, zodat je een mooie herinnering aan deze bijzondere dag hebt.

Waardebon cadeau

Naast de video die je ontvangt, krijg je als dank ook nog een mooie waardebon cadeau. Wij zijn heel blij dat je mee wilt doen met de filmopname en daar bedanken we je graag voor. Modellen geven met een toestemmingsverklaring toestemming voor het gebruik van de beelden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.