Modellen gezocht

Word jij model van Sportfondsen?

Vind jij het leuk om eens model te zijn of een rol te spelen in een reclamefilmpje? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken verschillende modellen en figuranten voor foto's en video's. De professionele foto's en films worden gebruikt om zwemmen te promoten via social media en op onze websites. Meld je aan en word model bij Sportfondsen!

Meld je aan

Meld je aan via redactie@sportfondsen.nl met een foto en een korte video waarin je iets over jezelf vertelt en waarom je mee wilt doen. Vermeld daarnaast je naam, je leeftijd, je woonplaats en je telefoonnummer. Je hoeft geen ervaring als model of met acteren te hebben.

Voor jou

Foto of video als herinnering

De ervaring om aan een professionele foto- of filmopname mee te doen is heel leerzaam en bijzonder! En bovendien ontvang je de foto of video nadat deze gepubliceerd zijn, zodat je een mooie herinnering hebt aan deze bijzondere dag.

Waardebon cadeau

Naast de foto/video die je ontvangt, krijg je als dank ook nog een mooie waardebon cadeau. Wij zijn heel blij dat je mee wilt doen met de opnames en daar bedanken we je graag voor. Modellen geven met een toestemmingsverklaring toestemming voor het gebruik van de beelden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.