Deskundige servicedesk en teamviewer

ICT

Deskundige servicedesk en teamviewer

Mocht je technische problemen ondervinden of loop je vast in een programma? In dat geval is er de Sportfondsen ICT servicedesk om je uit de brand te helpen.

ICT Services.jpg

Bij de servicedesk kan je terecht voor al je ICT gerelateerde vragen. De helpdesk van Sportfondsen is tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar. Daarnaast is er een noodtelefoon, zodat er bij calamiteiten altijd contact kan worden opgenomen met een specialist. Het telefoonnummer van de helpdesk is 020-3550 400.

Om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen kijken we graag met je mee op afstand via TeamViewer. TeamViewer is een op cloudgebaseerde technologie om online-support te krijgen. In het geval je ondersteuning op afstand van de helpdesk van Sportfondsen nodig hebt, klik je op één van onderstaande linkjes die voor jou van toepassing zijn.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.