Over Projectmanagement

Projectmanagement

Over Projectmanagement

Sportfondsen is een meedenkende partner voor gemeenten en maatschappelijke organisaties. Wij delen graag onze kennis over beheers- en exploitatiesystemen op het gebied van sportaccommodaties.

Projectmanagement.jpg

Heb je behoefte aan deskundige ondersteuning bij het opstellen van operationele plannen of bij het verbeteren van de bedrijfsvoering binnen jouw organisatie? Of wil je onderzoeken hoe jouw accommodatie op dit moment presteert ten opzichte van de branche en wat de potentie ervan is?

Om jou bij deze vraagstukken te ontzorgen bieden wij diverse adviesdiensten aan op het gebied van ‘organisatie en directievoering’. Ook als je handen tekort komt bij het leiden van je organisatie bieden we ondersteuning. We beschikken over eigen interimmanagers met ruime ervaring in het leiden van een accommodatie en actuele kennis van de branche. Hierdoor zorgen zij ervoor dat zaken snel en efficiënt op de rit worden gezet.

Kortom, kun je op het gebied van projectmanagement assistentie gebruiken of wil je gebruik maken van onze branche gerelateerde expertise, dan komen we graag met jou in contact om onze adviesdiensten met je te bespreken.

Hoe kun je ons bereiken?
Wij helpen je graag verder. Heb je hulp nodig, gerichte vragen over Sportfondsen of wil je een partnership met ons verkennen? Laat het ons vooral weten, ook voor een offerte op maat. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 020 3550 555. Of vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.