HR

Over HR

Ga jij ook voor gemotiveerde en enthousiaste medewerkers? Maak dan gebruik van de specialistische kennis en ruime ervaring van onze HR-adviseurs.

230117-Sportfondsen-124212.jpg

Op het gebied van Human Resource biedt Sportfondsen veel expertise. Of het nu om operationele, tactische of strategische vraagstukken gaat, wij adviseren en begeleiden jou met al jouw HR-vragen, zoals bijvoorbeeld bij;

  • Werving en selectie trajecten;
  • Vragen over de cao;
  • Ziekte en verzuim aanpak;
  • Arbeid juridische zaken;
  • Arbeidsovereenkomsten;
  • Online recruitment;
  • Trainingen en cursussen;
  • Verzekeringen.

Onze specialisten op de HR servicedesk hebben alle informatie in huis om jouw vragen te beantwoorden en jouw zorgen uit handen te nemen. Zo krijg je met een service-overeenkomst niet alleen toegang tot onze servicedesk, ook kan je gebruik maken van onze online diensten. Zo heb je altijd een aanspreekpunt tot je beschikking. Bovendien bezoekt een van onze HR professionals jaarlijks jouw accommodatie om al jouw vragen met je door te spreken.

En wil je jouw medewerkers graag een relevante training of cursus laten volgen? Naast een divers aanbod aan masterclasses en trainingen bieden we, afgestemd op jouw wensen, ook maatwerktrainingen aan.

Op het gebied van verzekeringen ben je bij ons op het goede adres, ook z0nder service-overeenkomst. Sportfondsen heeft, in nauwe samenwerking met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, een compleet programma aan maatwerk verzekeringspakketten ontwikkeld. Specifiek gericht en afgestemd op het gebied van zwembaden en sportaccommodaties. Zo ben je verzekerd van goede premies, uitgebreide dekking en een eerlijke en persoonlijke begeleiding! Meer informatie over verzekeringen lees je onder Collectief Inkoop Voordeel.

Hoe kun je ons bereiken?
Wij helpen je graag verder. Heb je hulp nodig, gerichte vragen over Sportfondsen of wil je een partnership met ons verkennen? Laat het ons vooral weten, ook voor een offerte op maat. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 020 3550 555. Of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.