Over Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie

Over Marketing & Communicatie

Of je nu meer klanten wil werven of jouw bestaande klanten meer wil laten doen bij jou op de accommodatie, we denken graag mee over de realisatie ervan.

Marketingdiensten.jpg

Voor veel marketing en communicatie gerelateerde zaken is specialistische kennis en ervaring vereist. Zoals bijvoorbeeld bij;

  • Een wervende flyer maken;
  • Jouw klanten het laatste nieuws via een nieuwsbrief melden;
  • Het verrichten van marktanalyses;
  • Het doen van klanttevredenheidsmetingen;
  • Het inrichten van een klantgerichte website via onze website-service;
  • Vormgeven en inkopen van drukwerk, merchandise of maken van nieuwsbrieven.

Om jou hierbij te ondersteunen, zodat jij je volledig kunt richten op de bedrijfsvoering van jouw accommodatie, biedt Sportfondsen als exploitatiepartner complete servicepakketten aan op het gebied van marketing en communicatie om het merk Sportfondsen efficiënt en optimaal te kunnen voeren. Zo hoef jij bijvoorbeeld niet zelf na te denken over de huisstijlintegratie, over de implementatie van een kant-en-klare website, online campagne-materiaal etc. Onze communicatiespecialisten pakken dit graag samen met je op. Daarnaast neem je met jouw accommodatie automatisch deel aan collectieve acties met landelijke partners.

Ook heeft Sportfondsen een onderscheidend zwemlesprogramma ontwikkeld waar je aan kunt deelnemen. In dit programma staat de verbinding tussen ouders, kinderen en lesgeven centraal. Daarnaast wordt de communicatie en beleving voor de kinderen nog beter en makkelijker gemaakt door ons karakter Jip.

Daarnaast zetten wij online marketingtools zoals SEO/SEA, Google Adwords, Google Mijn bedrijf en Social Media in om de business op jullie accommodatie sterker te maken.

En wist je dat wij zeer gunstige prijsafspraken hebben gemaakt met een groot aantal leveranciers? Hierdoor profiteer je mee van onze collectieve afspraken en kan je flink besparen op jouw inkoopkosten! Klik hier voor alle collectieve afspraken.

Zoek je alleen maar hulp voor een marketing & communicatie-activiteit?
Zoek je iemand die je voor jouw zwembad of sport- of welzijnsaccommodatie kan helpen met specifieke marketing & communicatie? Of heb je vragen voor hele specifieke diensten? Onze marketing- en communicatieprofessionals staan voor je klaar en ontwikkelen, verbeteren en adviseren je, elk op hun eigen vakgebied.

Hoe kom je in contact met ons?
Wij helpen je graag verder. Heb je hulp nodig, gerichte vragen over Sportfondsen of wil je een partnership met ons verkennen? Laat het ons vooral weten, ook voor een offerte op maat. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 020 3550 555. Of vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.