Exploitatiebegrotingen

Financieel

Exploitatiebegrotingen

De exploitatiebegroting is onderdeel van je financiële plan. De exploitatiebegroting geeft je inzicht in je bedrijfsvoering en de prestaties van je accommodatie.

Financiele diensten.jpg

Als accommodatiemanager maak je plannen voor de langere termijn. Je wilt dan uiteraard weten of deze plannen haalbaar zijn. De exploitatiebegroting is onderdeel van je financiële plan. De exploitatiebegroting geeft je inzicht in je bedrijfsvoering en de prestaties van je accommodatie, waardoor je sturing kunt geven aan je exploitatie.

Prognoses
Wil je een prognose voor meerdere jaren? Dan stellen wij een meerjarenbegroting voor je op. Deze maakt inzichtelijk waar je accommodatie over bijvoorbeeld twee jaar staat. Wij verwerken hierin de meest recente gegevens inzake de salarissen en de energiekosten: de twee grootste kostenposten in je exploitatie.

Kostprijzen
Wil je inzicht hebben in wat je accommodatie per uur kost? Dan voeren wij een kostprijsberekening voor je uit. Hiermee beoordeel je of activiteiten al dan niet bijdragen aan het resultaat.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.