Financiële administratie

Financieel

Financiële administratie

Je wilt beschikken over een transparante en betrouwbare administratie. Je hebt immers behoefte aan goed inzicht in je financiële prestaties.

Financiele diensten.jpg

Ook het bestuur en/of de gemeente willen weten hoe de accommodatie ervoor staat. Sportfondsen helpt je hierbij met financieel specialisten.

Wij bieden verschillende vormen van financiële dienstverlening:

All-in administratie
Bij deze dienstverlening voert Sportfondsen de belangrijkste administratieve taken uit. Je levert de financiële gegevens aan en onze financieel specialist behandelt en verwerkt deze. Je ontvangt maand- en kwartaalrapportages, waarmee je uitgebreid inzicht krijgt in je financiële situatie ten opzichte van de exploitatiebegroting en voorgaand jaar. Wij verzorgen ook de jaarrekening, kunnen betalingen verzorgen, nemen de debiteuren- en crediteurenadministratie uit handen en doen aangifte omzetbelasting.

Via het online Management Informatie Systeem van Sportfondsen heb je 7 dagen per week en 24 uur per dag toegang tot je administratie. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Administratieve ondersteuning
In dit pakket verzorgt je administrateur zelf de administratie. Wij helpen met rapporteren en met de jaarrekening. Het pakket biedt je daarnaast mogelijkheden om terug te vallen op Sportfondsen, als je tijdelijk meer ondersteuning nodig hebt.

Administratieve organisatie
Wil je een administratieve organisatie opzetten of toetsen? Wij stellen dan een Handboek Administratieve Organisatie op maat voor je samen. Als we de procedures implementeren, betrekken we daarbij je gehele managementteam. Jaarlijks komt onze specialist langs om het administratieve proces te evalueren en samen met je te verbeteren.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.