Over Financiële diensten

Financieel

Over Financiële diensten

Of het nu gaat om je financiële administratie, salarisadministratie, accountantscontrole of fiscaal- en bedrijfskundig advies: Sportfondsen beschikt over alle benodigde kennis om je hierbij te helpen.

Financiele diensten.jpg

Wij leveren uitgebreide diensten waarmee je wordt ontzorgd. En onze specialisten hebben jarenlange ervaring waardoor je er op kunt vertrouwen dat je de beste ondersteuning krijgt.

Wij bieden verschillende vormen van financiële dienstverlening en ontzorgen je met ons all-in administratiepakket óf met specifieke administratieve ondersteuning op maat. Ook kan je bij ons terecht voor je volledige salarisadministratie: van loonstroken en salarisbetalingen tot de aangifte van sociale verzekeringen en loonheffingen. Zo heb je daar geen omkijken meer naar.

Natuurlijk wil je ook het beste uit je exploitatie halen. Met een meerjarenbegroting nemen we je plannen voor de toekomst onder de loep. En wil je weten hoe je ervoor staat ten opzichte van vergelijkbare accommodaties? Benchmarking van Sportfondsen biedt antwoord op deze vraag. Met onze uitgebreide, branche specifieke en unieke database met exploitatiegegevens zie je namelijk meteen hoe jouw exploitatie scoort ten opzichte van de benchmark.

Hoe kun je ons bereiken?
Wij helpen je graag verder. Heb je hulp nodig, gerichte vragen over Sportfondsen of wil je een partnership met ons verkennen? Laat het ons vooral weten, ook voor een offerte op maat. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 020 3550 555. Of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.