Opleidingen technische zwembadmedewerkers

Bouw & Techniek

Opleidingen technische zwembadmedewerkers

Bezoekers vertrouwen erop dat ze veilig kunnen zwemmen. Bij het zorgen voor een veilige zwembadaccommodatie en schoon zwemwater komt nog veel meer kijken dan de meeste mensen denken.

Bouw & Techniek.jpg

Met onze technische opleidingen leer je dan ook om onveilige situaties te voorkomen en, indien nodig, op te lossen. Bijkomend voordeel: als je onze opleidingen volgt, haal je automatisch onderdelen van de beroepsopleiding Zwembadtechniek.

Specifiek voor het zwembad
Onze technische opleidingen zijn gericht
 op het zwembad, want in een zwemaccommodatie zijn de technische installaties en regelgeving behoorlijk verschillend van andere accommodaties. Er zijn bijzondere factoren die van invloed zijn op het materiaal en de werkzaamheden.

Bij ons volg je de volgende opleidingen:

  • TD1;
  • VOP en VOP herhaling;
  • OP (opgeleid persoon);
  • VCA;
  • Beroepsopleiding Medewerker Technische Dienst (TD2 inclusief VCA en VOP)

Erkend opleidingsinstituut
Sportfondsen is erkend opleidingsinstituut van de beroepsopleiding Zwembadtechniek. We werken volgens de exameneisen van NRZ, waar zij ons regelmatig op controleren.

Vrijstelling
Heb je eerder een (deel)cursus bij Sportfondsen gevolgd? In overleg met NRZ bekijken we per persoon en situatie voor welke certificeringen je vrijstelling kunt krijgen.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.