Over Bouw & Techniek

Bouw & Techniek

Over Bouw & Techniek

Wil jij optimale resultaten behalen op het gebied van hygiëne, veiligheid en energiebesparing?

Bouw & Techniek.jpg

Lagere exploitatiekosten, minder risico op aansprakelijkheid en meer grip op de technische onderdelen van je gebouw(en). Misschien heb je renovatie, nieuwbouw- of verbouwplannen óf overweeg je jouw accommodatie wel te verduurzamen?

Wij helpen jou graag verder zodat jij het beste uit jouw accommodatie haalt!

Met onze jarenlange ervaring en specialistisch kennis in huis ben je bij Sportfondsen op het goede adres om advies in te winnen over zaken als:

  • Nieuwbouw & renovatie;
  • Beheer & onderhoud;
  • Technisch management;
  • CHECK, systeem gericht toezicht;
  • Verduurzaming;
  • Bouw- en installatieadvies en;
  • Risicodragend uitvoeren planmatig onderhoud.

Binnen de organisatie hebben wij specialisten, elk in hun eigen vakgebied, die jou ontzorgen en begeleiden bij bouwkundige of installatietechnische projecten. Wanneer je gebruik maakt van onze diensten kan je tevens met al je technische vragen terecht bij de helpdesk voor bouwkundige en installatietechnische vragen.

Hoe kun je ons bereiken?
Wij helpen je graag verder. Heb je hulp nodig, gerichte vragen over Sportfondsen of wil je een partnership met ons verkennen? Laat het ons vooral weten, ook voor een offerte op maat. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 020 3550 555. Of vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.