Nieuwbouw en Renovatie

Bouw & Techniek

Nieuwbouw en Renovatie

Je kunt onze bouwkundige en technische adviseurs inschakelen voor een aanbesteding, projectmanagement en bouwbegeleiding bij verbouw- en nieuwbouwprojecten. Ook voor renovatie en groot onderhoud.

Bouw & Techniek.jpg

Wij zien scherp toe op prijs-kwaliteitverhouding, energieaspecten, onderhoudsgevoeligheid, veiligheid en te verwachten exploitatie- en onderhoudskosten. Je wilt immers niet alleen de allerbeste accommodatie, maar ook een die klaar is voor de toekomst.

Ervaring
Sportfondsen heeft een lange traditie in bouw, beheer en onderhoud van accommodaties en vooral zwembaden. Gemeenten, Sportbedrijven en stichtingen doen daarom graag een beroep op ons. Of het nu gaat om deelopdrachten of het totale projectmanagement: wij bewaken de kosten, de kwaliteit en de planning.

We hebben inmiddels vele interessante referentieprojecten waar jij voor jouw accommodatie veel inspiratie uit kunt halen. Benieuwd naar referentieprojecten? Laat het ons weten, dan vertellen we je er graag meer over.

Last but not least
De wet- en regelgeving voor sport- en zwemaccommodaties, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne en veiligheid, is complex. Onze adviseurs zijn exact op de hoogte van de actuele regelgeving. Je hoeft je geen zorgen te maken of jouw nieuwbouw of renovatie voldoet aan de regelgeving.

​Meer weten over technisch advies bij nieuwbouw en verbouw? Neem dan contact met ons op via 020 3550 419 of vul het formulier in.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.