CHECK

Over CHECK

CHECK, het systeem gericht toezicht van Sportfondsen.

Diesntenpagina CHECK.jpg

Voor het Keurmerk Veilig & Schoon dient jouw zwembad aan strenge wettelijke eisen te voldoen. Om nog sneller en makkelijker te (blijven) voldoen aan de zorgplicht en de wettelijke eisen en richtlijnen op het gebied van o.a. hygiëne en veiligheid biedt Sportfondsen de supporttool CHECK.

Met CHECK doorloop je de keuring van jouw zwembad of andere type sportaccommodatie niet alleen efficiënter, ook ligt de nadruk op het verbeteren ervan. De gebruiksvriendelijke tool is helemaal op maat want het is voor iedere specifieke accommodatie ingericht. Indien gewenst kan je dit met de hulp van één van de Sportfondsen adviseurs instellen.

Heb je CHECK eenmaal in bedrijf genomen, ook wanneer je nog geen keurmerk hebt, dan vertelt de tool jou duidelijk welke acties je moet ondernemen voor hygiëne en veiligheid en exact wanneer dat nodig is. Niet te vroeg en niet te laat. Simpel en snel. Bovendien voldoe je met CHECK ook meteen aan de nieuwe zwemwaterwet!

Hoe kun je ons bereiken?
Wij helpen je graag verder. Heb je hulp nodig, gerichte vragen over Sportfondsen of wil je een partnership met ons verkennen? Laat het ons vooral weten, ook voor een offerte op maat. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 020 3550 555. Of vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.